Γκαμπριέλα Σπάνικ !

Μετά την επιτυχία της Κολομβιανής σειράς "La Venganza", η δημοφιλής ηθοποιός από την Βενεζουέλα δέχτηκε μετά χαράς το συμβόλαιο του Telemundo, ενός ισπανόφωνου καναλιού που εδρεύει στο Μαϊάμι, για δύο νέες σειρές, σε συνεργασία με την Tepuy και το RTI, δύο Κολομβιανές τηλεοπτικές εταιρείες. Η Gabriela ετοιμάζεται ήδη για την νέα της σειρά, ωστόσο μέχρι τώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο για το ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής! Διέρρευσαν στον τύποπολλά

ονόματα, όπως του Carlos Vives, του Carlos Ponce, του Jorge Aravena, ο οποίος τελικά θα συμπρωταγωνιστήσει με τη Silvia Navarro στην "Endiablada" και του Osvaldo Rios. Τα πιο πρόσφατα νέα θέλουν τον Fransisco Gattorno (Πέδρο, "Λαβύρινθος του Πάθους") να είναι ο νέος τηλεοπτικός της παρτενέρ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα! 




Πρόσφατα
 η Gabriela επισκέφτηκε την πατρίδα της, την Βενεζουέλα καθώς εκκρεμούσε το διαζύγιό της με τον Miguel de Leon (Ντάγκλας Μαλντονάντο, "Παουλίνα"), αλλά και λόγω της βράβευσής της σε εκδήλωση στην Βενεζουέλα, όπου η Gabriela τιμήθηκε για τον ρόλο της στην σειρά "La Venganza" ως η καλύτερη ηθοποιός σε ξένη τηλενουβέλλα. Στην εκδήλωση δεν συνοδευόταν με τον συμπρωταγωνιστή της στην "La Venganza" και σύντροφό της τον τελευταίο χρόνο Jose Angel Llamas, κάτι που κίνησε υποψίες σε όσους ήταν στην εκδήλωση. Οι υποψίες και υπόνοιες αυτές αποδείχθηκαν βάσιμες καθώς λίγο αργότερα και η ίδια η Gabriela και ο Jose Angel δήλωσαν στον Τύπο ότι η σχέση τους είχε τελειώσει με πολύ άσχημο τρόπο. Ο Jose Angel δεν μιλάει πλέον καθόλου στην Gabriela, ενώ εκείνη ήθελε να παρα- μείνουν φίλοι, και η Gabriela έχει στεναχωρηθεί πολύ για αυτό. Τον τελευταίο μήνα μάλιστα η

Η Γκαμπριέλα πήρε το βραβείο "Dos de Oro", ως η καλύτερη ηθοποιός σε ξένη σειρά (για ρόλο της στην σειρά "La Venganza") στη  που της απονεμήθηκε σε εκδήλωση στην Βενεζουέλα πριν ένα μήνα.
Gabriela έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην πατρίδα της έως ότου ξεκινήσουν τα γυρί- σματα της νέας της σειράς, και σκοπεύει να περάσει εκεί και τα Χριστούγεννα, μαζί με την οικογένειά της.


  Όπως
 φαίνεται όμως o Θεός Έρωτας χτυπάει την πόρτα της Gabriela Spanic για ακόμα μία φορά. Η συνάντηση της Gabriela με τον γνωστό Χολιγουντιανό ηθοποιό John Cusack, στα γενέθλια του μπεϊζμπολίστα Sammy Sosa στο Santo Domingo, στάθηκε αρκετή για το ξεκίνημα μιας σχέσης που όπως φαίνεται, ξεπερνάει τα όρια της φιλίας.  
Σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό Tv Notas η Gabriela δήλωσε ότι για χάρη του σκοπεύει να μάθει αγγλικά, ενώ επίσης δήλωσε ότι ο John Cusack την κάλεσε για 4 μέρες στο δικό του ιδιωτικό νησί. 
Η Gabriela Spanic και ο Jose Angel Llamas, λίγο καιρό πριν διαλύσουν το δεσμό τους.
 "Δεν ήξερα ποιος ήταν ο John Cusack! Με ρώτησε "¿Sabes quien soy?" (Ξέρεις ποιος είμαι;) και του απάντησα "I'm sorry, no" (Λυπάμαι, όχι)! Ο John ντράπηκε πολύ και το ίδιο ένιωσα και εγώ. Αφότου γνωριστήκαμε, με έλεγε συνεχώς 'Beautiful Woman' (Όμορφη γυναίκα)! δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη. "Έφτασα στο νησί με το ελικόπτερό του και με οδήγησε κατευθείαν στο ξενοδοχείο. Μου συμπεριφέρθηκε σαν βασίλισσα! Η Katie Barberi (Μιράντα, "Όλα για την αγάπη") μας βοήθησε πολύ στην επικοινωνία μας καθώς ήταν η προσωπική μας μεταφράστρια όλο αυτό το διάστημα! Ο John είναι ένας πολύ έξυπνος και συνειδητοποιημένος άνθρωπος, ήταν πολύ ωραίο αυτό που έζησα!" Η Gabriela τελείωσε τη συνέντευξή της λέγοντας "Τώρα πρέπει να ολοκλη- ρώσω τα μαθήματα αγγλικών πιο γρήγορα παρά ποτέ! Του το υποσχέθηκα, και εκείνος μου υπο- σχέθηκε ότι θα μάθει ισπανικά"!  

Ο John Cusack έχει πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλές ταινίες, έχει δώσει την φωνή του σε χαρακτήρες από ταινίες κινούμενων σχέδιων, και είναι πολύ γνωστός στον χώρο του θεάματος εδώ και 20 χρόνια!
   Πρόκειται λοιπόν για μία νέα αγάπη που τώρα ανθίζει; Ο χρόνος θα δείξει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου